Toshiba Seiya / 25

upp till 75 kvm
WIFI-ready
3.2 kW
5.0 kW
19 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Toshiba Seiya / 35

upp till 100 kvm
WIFI-ready
4.4 kW
5.6 kW
20 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Perfekt temperatur året om

Med sin enastående prestanda i både värme och kyla är SEIYA Nordic konstruerad
för att ge dig perfekt inomhustemperatur året om.

FÅ OFFERT

Energiklass i världsklass

Seiya Nordic är en miljö- och energimässigt förstklassig och hållbar uppvärmningslösning. Därför har den belönats med en hög energieffektivitetsklassning – A++, både för sin vinter- som sommardrift.

Precis som alla Toshibas luft/luftvärmepumpar levereras även Seiya Nordic med det miljöanpassade köldmediet R32. Och för plånbokssmart drift finns en ECO-funktion som minimerar energiförbrukning och bidrar till lägre energianvändning och bättre driftsekonomi.

Garanterad värme

Med en garanterad värmedrift ner till -25°C, har du tryggad värme året om. Vid behov kanutedelen avfrostas med ett enkelt tryck på fjärrkontrollen.

Design, tillförlitlighet och innovation

Innovativ, effektiv, pålitlig och miljövänlig är starka värderingar som genomsyrar allt Toshiba gör.
I över 50 år har Toshiba erbjudit sina kunder hög precision och japansk kvalitet och äridag världsledande på värmepumpar ochluftkonditionering

Toshibas innovativa inverterteknologi

Med Toshibas innovativa rotationskompressorteknik kombineras hög tillförlitlighet med perfekt prestanda vilket ger hög effektivitet, jämn temperatur och låg ljudnivå.
Med rotationskompressorn reglerar SIEYA värme- och kylkapaciteten genom steglös justering av kompressorns hastighet, helt anpassad utefter aktuellt behov.

Tyst läge för en behaglig tillvaro

Ett enkelt tryck på fjärrkontrollen sänker fläkthastigheten till lägsta möjliga ljudnivå. I Tyst läge reduceras ljudnivån från inomhusenheten med hela 4dB(A) jämfört med normal låg fläkthastighet.

Uppskattad av dina grannar

Med smart styrning reduceras ljudnivån på SEIYA Nordics utomhusenhet. Inställningen görs enkelt via fjärrkontrollen och sänker ljudnivån utomhus med hela 5 dB(A). Enkelt för dig och minst lika uppskattat av dina grannar

SMARTA FUNKTIONER FÖR EN ENKLARE VARDAG

Genom att komplettera SEIYA Nordic med en wifi-modul kan du enkelt anpassa temperaturen hemma, var du än är. Toshiba Home AC Control App ersätter fjärrkontrollen och låter dig istället styra SEIYA Nordic via din smartphone eller surfplatta.Funkar precis lika bra när du är på språng som hemma i stället för fjärrkontroll.

• Se din energiförbrukning

• Smart röststyrning med hjälp av Google Home Assistant och Amazon Alexa.

BÄTTRE LUFT OCH EN BÄTTRE VÄRLD

Vi på Toshiba vill tänka långsiktigt och har därför, i alla våra projekt, ett tydligt fokus på en bättre framtid. Det tror vi är extra viktigt i dagens samhälle, med revolutionerande teknikutveckling och attityder som förändras fortare än någonsin tidigare.

Men för oss handlar det inte om att följa trender eller anpassa oss, vi vill ligga i framkant. Av just den anledningen är R32 standard som köldmedium i våra luftvärmepumpar – allt för minsta möjliga miljöpåverkan.